Smartsieraad 2019

Op donderdag 21 maart heeft weer de traditionele uitreiking in de Mannenzaal van het Smartsieraad plaats gevonden. Het was een zeer geslaagde avond waarbij het sieraad, ontworpen door Emmy Woltering, door wethouder Fatma Koşer Kaya aan een totaal verraste Henk Westbroek werd uitgereikt.

De volle Mannenzaal werd wederom net als vorig jaar enthousiast toen Henk Westbroek de microfoon pakte en het lied “Vriendschap” ten gehore bracht, onder de begeleiding van De Jongens. Na dit nummer zong Henk nog de mooie song “Julia” en zong ook het nummer “Een eigen huis, een plek onder de zon” geschreven voor René Froger, mee. Het was een mooie avond in een geweldige locatie en tevens de aftrap voor het Smartlappenfestival 2019 en de verkoop van het Smartsieraad.

We zijn daar inmiddels druk mee bezig. Als je zelf ook op pad wil om de Smartsieraad te verkopen b.v. onder familie en kennissen, mail dan even naar ons mailadres en we zorgen dat je er aantal krijgt. De opbrengst van de Smartsieraad maakt het tenslotte mede mogelijk om volgend jaar weer een festival te kunnen organiseren.

Het smartsieraad is voor € 5,- te koop bij café Onder der Linde aan de Groenmarkt, Mediterraans Restaurant Celik aan de Hof en The Little Shop of Colours aan de Krommestraat in Amersfoort (t.o. kassa/kantoor Waterlijn)
Daarnaast is ook bij kapsalon Silvester in de Violenstraat het Smartsieraad te koop.

Ook kan het besteld worden door een mail te zenden naar smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com
De bestelling kan dan worden opgehaald op 13 april en 14 april bij de kraam op de Groenmarkt.