Organisatie

In samenwerking met de Stichting Groenmarkt Festiviteiten wordt de 20e editie van het Smartlappenfestival Amersfoort wederom georganiseerd door de werkgroep bestaande uit Guy Smeeing, Henk Thiecke en Jos van Empelen.

Zij hebben de organisatie in handen van de presentatie van het Smartsieraad, de korendagen, de afsluitende samenzang en de muziekavond in de tent op de Groenmarkt.
Verder verzorgen zij de publiciteit en de promotie van het festival voor zowel de zaterdag als de zondag. De zondag, waar diverse artiesten optreden in de horecagelegenheden en smartkoren op verschillende pleinen.

Voor de extra evenementen tijdens dit 4e lustrum worden zij geassisteerd door 2 extra werkgroepen die respectievelijk de Smartopera en de Flash-mob vormgeven.

De werkgroep voor de Smartopera bestaat uit Wout Dekker, Nynke Dees en Jan de Groot.
De Flash-mob wordt georganiseerd door Peter Bruys en Peter Mohr.
Deze 2 ras muzikanten hebben voor deze editie ook een speciaal Smartlied geschreven dat als rode draad door het hele festival zal lopen en in ieder geval te horen zal zijn bij de opening van het festival en bij de Flash-mob tijdens de afsluiting van het festival.

sponsor-footer-groenmarktDe faciliteiten, als podia, geluidinstallatie en beveiliging, worden verzorgd door Michel van Loen en Joop Stronks van de Stichting Groenmarkt Festiviteiten.