Organisatie

Wout Dekker – Guy Smeeing – Jos van Empelen

In samenwerking met de Stichting Groenmarkt Festiviteiten wordt de 20e editie van het Smartlappenfestival Amersfoort wederom georganiseerd door het bestuur bestaande uit Guy Smeeing, Jos van Empelen en sinds mei vorig jaar, Wout Dekker.

We zijn blij dat Wout zijn praktische en kundige vaardigheden en zijn bestuurlijke capaciteiten in wil zetten voor het Smartlappenfestival. We zien de samenwerking dan ook met vertrouwen tegemoet.

Wout neemt de plaats in van Henk Thiecke. Henk had al eerder aangegeven om na de 20 editie te willen stoppen. Die 20e editie moet nog komen maar werd telkens door de coronaperikelen verder uitgesteld waardoor hij begin vorig jaar heeft aangegeven dat het moment gekomen was om te stoppen en niet meer op de 20e editie te wachten. We vinden het jammer dat hij niet in de hoedanigheid van bestuurslid bij de 20e editie aanwezig kan zijn maar hebben begrip voor zijn besluit.

We bedanken Henk voor zijn bestuurlijke inbreng, zijn inzet en gezelligheid in de afgelopen jaren en zijn ervan overtuigd dat we hem nog vele jaren op het festival tegen zullen komen. Je bent welkom!

sponsor-footer-groenmarktAls bestuur kunnen we voor facilitaire zaken als vergunningsaanvragen, beveiligingszaken enz. terug vallen op Michel van Loen en Joop Stronks van de Stichting Groenmarkt Festiviteiten.