Organisatie

Jos van Empelen – Wout Dekker
Pascal Zandbelt – Guy Smeeing

In samenwerking met de Stichting Groenmarkt Festiviteiten wordt de 22e editie van het Smartlappenfestival Amersfoort wederom georganiseerd door het bestuur van het Smartlappenfestival bestaande uit Guy Smeeing, Jos van Empelen, Wout Dekker  en Pascal Zandbelt.

Het bestuur heeft de organisatie en programmering in handen van de korendagen, het afsluitende Zangspektakel en het aansluitende avondprogramma op het hoofdpodium op de Groenmarkt.
Verder verzorgen zij de publiciteit en de promotie van het festival voor zowel de zaterdag als de zondag. Dit geldt ook voor de zondag, waar diverse artiesten optreden in de horecagelegenheden en smartkoren op verschillende pleinen.

De faciliteiten, als sponsoring, podia, geluidinstallatie, en beveiliging, vallen ook de verantwoording van het bestuur.
Gelukkig worden ze daarin ondersteund door een grote groep vrijwilligers die in werkgroepen, de nodige werkzaamheden op zich nemen.
Zo hebben we een werkgroep voor het maken van de Smartsieraad, een werkgroep “Facilitair” die zich bezig houdt met de opbouw van de podia, geluid, bewegwijzering, verspreiden promotiemateriaal en vlaggen, de inrichting van het festivalterrein enz.
Daarnaast hebben we nog een grote groep vrijwilligers die zich inzetten tijdens het festival zelf als koorbegeleider en podiummanager.

sponsor-footer-groenmarktZo hebben we elk jaar ongeveer 100 vrijwilligers nodig!!
Helaas lukt dat niet altijd; dus als u interesse heeft om ons voor of tijdens het festival te helpen, u bent van harte welkom.
Meldt u aan: smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com