NIEUWSBRIEF 9
APRIL 2020 EXTRA II

Op 18 en 19 april zou het twintigste smartlappenfestival Amersfoort plaats vinden maar helaas is dit verschoven naar 17 en 18 april 2021.

De werkgroep heeft in deze periode van uiterste voorzichtigheid en thuis blijven gedacht aan toch nog een beetje smartlappenfestival gevoel, om beelden van optreden van de koren en een samenzang via Facebook uit te zenden.
Peter Heuts van omroep EVA heeft een compilatie gemaakt van optredende koren van de afgelopen festivals.
De Peter Bruysband bestaande uit Peter Bruys, Peter Mohr, Jai-Jai Vos en technicus/ presentator Eric van Houten zijn bereid gevonden om de samenzang te doen op gerespecteerde afstand vanuit een studio.

Hoe ziet het programma eruit op zaterdagmiddag 18 april
Om 15.30 uur is de compilatie te zien op de * Facebook pagina van Smartlappenfestival Amersfoort en op omroep EVA (Ziggo kanaal 40, Vodafone kanaal 743, KPN en XS4all kanaal 1318 en Telfort kanaal 2043).
Om 16.30 uur is via een livestream de samenzang te zien eveneens op de Facebook pagina van Smartlappenfestival Amersfoort.

* Ga op de computer, laptop, tablet of telefoon naar de Facebook pagina van Smartlappenfestival Amersfoort en tik het scherm aan met daarop het item van complicatie om 15.30 uur en om 16.30 uur dezelfde handeling voor de livestream van de samenzang.

Als je de pagina Smartlappenfestival Amersfoort al leuk vindt komt er vanzelf een melding van het starten van compilatie en livestream. Tip ga de Smartlappenpagina leuk vinden en de berichten komen binnen.

Wil je dit alles niet missen, kijk dan op de Facebook pagina.

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Smartlappenfestival Amersfoort
Guy Smeeing, Jos van Empelen en Henk Thiecke.