NIEUWSBRIEF 8
APRIL 2023

Uitreiking Smartsieraad 15 maart
Op woensdag 15 maart heeft weer de traditionele uitreiking in de Mannenzaal van het Smartsieraad plaats gevonden. Het was een zeer geslaagde avond waarbij de loco burgermeester Micheline Paffen-Zeenni een totaal verraste Peter Beense het smartsieraad uitreikte. De volle Mannenzaal werd wederom enthousiast toen Peter Beense de microfoon pakte en het lied “Jij blijft van mijn biertje af” ten gehore bracht. Peter vond het heel gezellig en vele gingen met hem op de foto. Dit was een mooie avond in een geweldige locatie en tevens de aftrap voor het Smartlappenfestival 2023 en de verkoop van het Smartsieraad.

Vrijwilligers
Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Op zaterdag hebben we nog vrijwilligers nodig als koorbegeleiders en podiummanagers. Vind je het leuk om ons te helpen of weet je iemand die het leuk vindt meld je aan via dit email adres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com We kunnen je hulp hard gebruiken en het is een onvergetelijke beleving om het festival eens van een andere kant mee te maken.

Verkoop Smartsieraad
We zijn inmiddels ook druk bezig met de verkoop van de Smartsieraad. We kunnen alle hulp gebruiken dus als je zelf ook op pad wil om de Smartsieraad te verkopen b.v. onder familie en kennissen, mail dan even naar ons mailadres en we zorgen dat je het aantal krijgt. De opbrengst van de Smartsieraad maakt het tenslotte mede mogelijk om volgend jaar weer een festival te kunnen organiseren.

Het Smartlappen weekend 15 en 16 april
Het bestuur heeft het mooie weer besteld en het gaat weer een geweldig feest worden.
Zaterdag 15 april van 11:30 tot 24:00 uur continu Smartlappen- en Nederlandstalige muziek
Zondag 16 april van 12:30 tot 17:30 uur Smartlappenkoren en daarna Nederlandstalige muziek in de horeca.

Het Smartsieraad 2023 is te koop bij café Onder de Linde aan de Groenmarkt, Mediterraans Restaurant Celik op de Hof, The Little Shop of Colours in de Krommestraat en kapsalon Silvester in de Violenstraat in het Soesterkwartier.

Voor het luttele bedrag van € 5,00 komt u in het bezit van dit unieke exemplaar. Het volledige bedrag komt geheel ten goede aan het Smartlappenfestival en daarmee steunt u het festival.

Zaterdag 15 en zondag 16 april, indien voorradig, is het Smartsieraad ook te koop op de Groenmarkt en bij de verkopers in de binnenstad.

Met vriendelijke groeten,
Guy Smeeing, Jos van Empelen, Wout Dekker en Pascal Zandbelt.
Bestuur Smartlappenfestival Amersfoort