NIEUWSBRIEF 7
MAART 2023

Het Smartlappenfestival Amersfoort 2023 komt steeds dichterbij. Het bestuur heeft de programmering voor de uitreiking van het Smartsieraad klaar.

Uitreiking Smartsieraad 15 maart.
Op woensdag 15 maart vindt weer de traditionele uitreiking en bekendmaking van het Smartsieraad 2023 plaats aan de Mystery Guest.
Voordat de uitreiking plaats vindt is er een gezellig samenzijn van sponsoren en genodigden.
De uitreiking door de loco burgermeester Micheline Paffen-Zeenni zal plaatsvinden om 21.00 uur in de Mannenzaal Westsingel 47. De avond wordt door Rob Lampe aan elkaar gepraat met een muzikale ondersteuning van De Jongens.
Vanaf 20.30 uur zijn belangstellende uiteraard ook van harte welkom om de uitreiking bij te wonen. Na de uitreiking is er tot 23.00 uur gelegenheid om de uitreiking te vieren.
Deze avond is tevens het startschot van het Smartlappenfestival Amersfoort 2023.

Vrijwilligers.
Er hebben zich al verschillende vrijwilligers aangemeld voor het begeleiden van de koren en podiummanagers maar wij kunnen nog meer vrijwilligers gebruiken. Vind je het leuk om ons te helpen of weet je iemand die het leuk vindt meld je aan via dit email adres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Organisatie.
De organisatie loopt voorspoedig. Op enkele kleine punten na zijn we bijna rond. Zie ook hierboven m.b.t. de vrijwilligers. De podiumprogrammering voor de zaterdag en zondag is gereed en de programmering van de artiesten in de kroegen op zondag is rond.
Het belooft weer een geweldig spektakel te worden en het mooie weer hebben we al besteld.
Momenteel zijn wij volop bezig met het drukwerk en wij verwachten na 15 maart het festivalboekje op de website te hebben geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Guy Smeeing, Jos van Empelen, Wout Dekker en Pascal Zandbelt.
Bestuur Smartlappenfestival Amersfoort