NIEUWSBRIEF 7
APRIL 2019

Uitreiking smartsieraad 21 maart.
Op donderdag 21 maart heeft weer de traditionele uitreiking in de Mannenzaal van het Smartsieraad plaats gevonden. Het was een zeer geslaagde avond waarbij de wethouder Fatma Koşer Kaya een totaal verraste Henk Westbroek het smartsieraad uitreikte. De volle Mannenzaal werd wederom net als vorig jaar enthousiast toen Henk Westbroek de microfoon pakte en het lied “Vriendschap” ten gehore bracht, onder de begeleiding van De Jongens. Na dit nummer zong Henk nog de mooie song “Julia” en zong ook het nummer “Een eigen huis, een plek onder de zon” geschreven voor René Froger mee. Dit was een mooie avond in een geweldige locatie en tevens de aftrap voor het Smartlappenfestival 2019 en de verkoop van het Smartsieraad.

Vrijwilligers.
Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers.
We hebben nog hulp nodig op de vrijdagavond met de aankleding van de podia en het ophangen van de banners.
Op zaterdag hebben we nog vrijwilligers nodig als koorbegeleiders en smartsieraadverkopers en bij het opzetten van de kramen voor de verkoop van de Smartsieraden en het verstrekken van de lunchpakketten. Dat geldt ook voor de zondag. Vind je het leuk om ons te helpen of weet je iemand die het leuk vindt meld je aan via dit email adres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com
We kunnen je hulp hard gebruiken en het is een onvergetelijke beleving om het festival eens van een andere kant mee te maken.

Organisatie.
De organisatie loopt voorspoedig.
Momenteel zijn wij volop bezig met het finetunen en de verspreiding van de posters en programmaboekjes in de cafés en restaurants. Het programmaboekje staat op de website en Facebook pagina.


Verkoop Smartsieraad.
We zijn inmiddels ook druk bezig met de verkoop van de Smartsieraad. Als je zelf ook op pad wil om de Smartsieraad te verkopen b.v. onder familie en kennissen, mail dan even naar ons mailadres en we zorgen dat je er aantal krijgt. De opbrengst van de Smartsieraad maakt het tenslotte mede mogelijk om volgend jaar weer een festival te kunnen organiseren.

Het smartsieraad is voor € 5,- te koop bij café Onder der Linde aan de Groenmarkt, Mediterraans Restaurant Celik aan de Hof en The Little Shop of Colours aan de Krommestraat in Amersfoort (t.o. kassa/kantoor Waterlijn)
Daarnaast is ook bij kapsalon Silvester in de Violenstraat het Smartsieraad te koop.

Ook kan het besteld worden door een mail te zenden naar smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com
De bestelling kan dan worden opgehaald op 13 april en 14 april bij de kraam op de Groenmarkt.

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Smartlappenfestival Amersfoort