NIEUWSBRIEF 5
FEBRUARI 2019

Uitreiking smartsieraad
Op donderdag 21 maart vindt er weer de uitreiking van het smartsieraad plaats aan een bekende Nederlander die zich heeft ingezet voor de Nederlandstalige muziek.
De locatie is veranderd ten opzichte van voorgaande jaren en de uitreiking vindt plaats in de Mannenzaal. In de nieuwsbrief van maart volgt er meer informatie.

Locatie podia smartlappenfestival 2019 definitief.
De locaties van de podia waar de koren optreden tijdens het Smartlappenfestival zijn definitief bepaald.
Op zaterdag 13 april staan op de Groenmarkt, Langestraat, Varkensmarkt en Lieve Vrouwekerkhof weer traditiegetrouw podia. Ook is de boot in de gracht van het Havik weer van de partij.
Dat geldt ook voor de podia in de Mannenzaal en in het St. Pieters en Bloklands Gasthuis. Dit is tevens een mooie gelegenheid om deze gebouwen eens van de binnenkant te bezichtigen.
Nieuw is een podium in gebouw de Volmolen. Dit ligt rechts tegen de Koppelpoort aan. Dit monument is tijdelijk in gebruik door Kultlab en zij hebben de ruimte beschikbaar gesteld voor optredende koren.
Het podium op het Havik (hoek Krommestraat) is vervallen. Door de vroege Pasen valt de Record Store Day (een Europees georganiseerd evenement) samen met het Smartlappenfestival. In goed overleg is besloten om het podium voor de koren te verplaatsen naar de St. Aegthenkapel.

Op zondag 14 april staan de podia op de Groenmarkt, Hof en Lieve Vrouwekerkhof en ligt de boot weer in de gracht op het Havik.
Verder staan dan de Nederlandstalige artiesten en bands op de binnen podia van de deelnemende horecagelegenheden.

Het complete programma staat vanaf begin maart op onze website.

Vrijwilligers gezocht
De vraag naar vrijwilligers voor de taken podiummanager en koorbegeleider voor de zaterdag en zondag blijft. Dus wie heeft interesse om mee te werken aan het geweldige smartlappenfestival kan zich aanmelden via dit e-mail adres: smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Smartlappenfestival Amersfoort