NIEUWSBRIEF 4
APRIL 2022

Het Smartlappenfestival Amersfoort 2022 komt steeds dichterbij. Het bestuur heeft de programmering voor de uitreiking van het Smartsieraad rond.

Uitreiking Smartsieraad 31 maart
Op donderdag 31 maart is weer de traditionele uitreiking en presentatie van het Smartsieraad 2022 plaats. Zoals gebruikelijk wordt het eerste Smartsierraad overhandigd aan de “Mystery Guest”.
Voordat de uitreiking plaats vindt, is er een gezellig samenzijn van sponsoren en genodigden.
De uitreiking door de wethouder W.J. Stegeman, zal plaatsvinden om 20.45 uur in de Mannenzaal, Westsingel 47. De avond wordt door Rob Lampe aan elkaar gepraat met muzikale ondersteuning van De Jongens.

Vanaf 20.30 uur zijn belangstellende uiteraard ook van harte welkom de uitreiking bij te wonen.
Tot 23.00 uur is er gelegenheid de uitreiking te vieren.
Deze avond is tevens het startschot van het smartlappenfestival Amersfoort 2022.

Vrijwilligers
Er hebben zich al meerdere vrijwilligers aangemeld voor het begeleiden van de koren en podiummanagers, maar wij kunnen nog meer vrijwilligers gebruiken. Vind je het leuk om ons te helpen of weet je iemand die het leuk vindt, meld je aan via dit email adres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Organisatie
De organisatie loopt voorspoedig. Op enkele kleine punten na zijn we bijna rond. Zie ook hierboven m.b.t. de vrijwilligers. De podiumprogrammering voor de zaterdag en zondag is gereed en de programmering van de artiesten in de kroegen op zondag is rond.
Het belooft weer een geweldig spektakel te worden en het mooie weer hebben we al besteld.
Momenteel zijn wij volop bezig met het drukwerk en wij verwachten na 31 maart het programma op de website te plaatsen. De avondprogrammering met de Nederlandstalige artiesten is ook rond en dit gaat een knaller worden.

Oproep!
Dit jaar bestaat het Smartlappenfestival Amersfoort 20 jaar.
Speciaal voor die gelegenheid is er op zondag 24 april een speciale spectaculaire afsluiting op de Groenmarkt in Amersfoort.
Van 16:30-17:00 willen we met zoveel mogelijk ACCORDEONISTEN en natuurlijk zangers en zangeressen een speciaal gecomponeerd festivallied presenteren.
Dit gebeurt onder de meest gezellige begeleiding van de PETER BRUYS BAND.

Dus: Heb je een accordeon en wil je meespelen, stuur dan een mailtje naar: peter@mohrmusic.nl
Dan wordt het liedje en de bladmuziek toegestuurd.

 

Hou sociaal media in de gaten voor meer Smartlappenfestival nieuws.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Smartlappenfestival Amersfoort
Guy Smeeing, Jos van Empelen en Wout Dekker.