NIEUWSBRIEF 4
DECEMBER 2019

In de nieuwsbrief van november is er vermeld dat er deze editie weer een smartopera wordt opgevoerd. De voorbereiding is volop in gang en de uitvoering vindt plaats op 16 april in de Sint Joriskerk en wordt begeleid door de band Willie en de Billies.

Er zijn weer veel vrijwilligers die ook de vorige editie hebben meegewerkt die zich aangemeld hebben voor het maken van het smartsieraad 2020.

Op maandag 6 januari starten de vrijwilligers met de productie van 1250 smartsieraden en de uitnodiging met locatie en tijdstip wordt in december verzonden.

De uitreiking van het smartsieraad 2020 vindt plaats op 26 maart in de Mannenzaal nadere info volgt.

Op 1 december was de sluitingsdatum voor het inschrijven van koren die aan het festival willen deelnemen. Er hebben zich 43 koren aangemeld.
De werkgroep streeft ernaar om medio december koren die deelnemen aan het festival bekend te maken.

Op organisatorisch gebied loopt het goed maar het kan altijd beter zo zijn we nog op zoek naar sponsoren die enkele acts kunnen sponsoren voor de mobiele podia. Het aantal podia is nagenoeg bekend waarbij de Volmolen dit jaar niet meer beschikbaar is. De werkgroep heeft een mooie locatie ter vervanging op het oog.

Net als voorgaande jaren zal het festival weer veel vrijwilligers nodig hebben.
De vrijwilligers die vorig jaar hebben geholpen zullen ook nu weer benaderd worden door de werkgroep. Ben je nog geen vrijwilliger geweest en heb je interesse meld je aan via email smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Het door de werkgroep uitgebrachte magazine met alle gemaakte smartsieraden en een stukje historie is hier terug te vinden (iets wat u niet wil missen).

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Smartlappenfestival Amersfoort