NIEUWSBRIEF 3
NOVEMBER 2019

Dit jaar waren er 4 smartsieraad ontwerpen ingediend en de jury heeft de keus laten vallen op de inzending van Marlie Hansma, Marlie gefeliciteerd. De werkgroep bedankt Emmy Woltering, Maria van Dam en Yvonne van Eekelen voor het ingezonden ontwerp.
Deze maand gaat de werkgroep de dames en heren benaderen die vorig jaar mee geholpen hebben om het vorige smartsieraad te maken, om zo ook het smartsieraad 2020 te maken. Als er handige dames en of heren zijn die ook mee willen werken aan het smartsieraad meld je aan via het e-mailadres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Vanuit het koor Rozen en Gladiolen is er de vraag gekomen om voor de 20ste editie van het smartlappenfestival net als 5 jaar geleden weer een smartopera op te voeren. De werkgroep heeft de vraag positief beantwoord en een werkgroep smartopera is gestart met de organisatie. De uitvoering van de smartopera zal op donderdag 16 april in de Joriskerk plaats vinden. Meer informatie van de smartopera volgt.

De inschrijvingen van de koren die mee willen doen op 18 en 19 april is op dit moment in totaal 37.
De mogelijkheid om in te schrijven voor de koren loopt tot 1 december.

De werkgroep heeft verschillende sponsoren benaderd en de gesprekken zijn gaande.
Het festival is een openbaar toegankelijk festival en volledig afhankelijk van sponsoren. Gelukkig hebben we een aantal trouwe sponsoren die ons elk jaar weer een warm hart toedragen en ons financieel en materieel ondersteunen.
Om het festival elk jaar weer een beetje mooier en stijlvoller te maken, zijn we steeds weer op zoek naar nieuwe sponsoren. Bent u een mogelijke nieuwe sponsor of weet u iemand in uw omgeving die het misschien leuk vindt om ons te helpen, neem even contact op via onderstaand e-mailadres en we vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Voor de 20ste editie van het smartlappenfestival zijn er weer veel vrijwilligers nodig en geïnteresseerden voor koorbegeleider, podiummanager, smartsieraad verkoop en facilitaire taken kunnen zich via het email-adres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com aanmelden.

Voor de 20ste editie heeft de werkgroep een magazine samengesteld waarin de historie van het smartlappenfestival, smartsieraden en een voorzet van het programma 2020 staan vermeld.

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Smartlappenfestival Amersfoort