NIEUWSBRIEF 2
OKTOBER 2023

Het bestuur heeft de koren benaderd om in te schrijven voor het Smartlappenfestival Amersfoort 2024. De inschrijving voor de koren sluit op 1 december 2023.

Om van het Smartlappenfestival net als voorgaande jaren tot een succes te maken zijn er weer veel vrijwilligers nodig. Ben je geïnteresseerd of weer je iemand, meld je dan aan op het emailadres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com.

Er is nog steeds de mogelijkheid om een ontwerp van het Smartsieraad in te dienen en wie wil nu niet zijn eigen ontwerp zien als Smartsieraad. Iedereen met een creatieve inslag mag na aanmelding, op email-adres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com.,  bij de werkgroep mee doen.

Waar moet het Smartsieraad aan voldoen:

  • Afmeting tussen de 10 en 15 centimeter (vierkant, rond of rechthoekig)
  • Origineel
  • Groot smartgehalte
  • Kleurrijk
  • Fout
  • Makkelijk te maken
  • Weinig productiekosten

Voor het meest smartvolle ontwerp is een diner bon voor 2 personen beschikbaar gesteld.
Er is een geheimhoudingsplicht van het ontwerp tot het moment dat het Smartsieraad wordt uitgereikt aan de bekende Nederlandse artiest.

14 oktober 2023 Indienen of versturen van het ontwerp (in een gesloten enveloppe) naar het secretariaat: Teut 17, 3811 WL Amersfoort.
Eind oktober begin november kiest een jury het winnende ontwerp.

Smartopera

We zijn verheugd dat, na enkele keren uitstel door corona, de Smartopera nu toch op 1 december uitgevoerd kan worden. De locatie is de Joriskerk en de aanvangstijd is 20.00 uur. De kerk is om 19.30 uur open.

Voor de uitvoering van de Smartopera zijn in 2020 al kaarten verkocht.
Degene die al kaarten in hun bezit hebben, dienen deze om te ruilen voor kaarten met de datum “1 december 2023”.

Het omruilen van de kaarten kan op zaterdag 14 en 28 oktober a.s. om 11.30 uur in Fort33, Bavoortseweg 25 in Leusden, waar op dat moment de repetities plaatvinden.
Uitsluitend toegangskaarten met als datum “1 december 2023” geven recht op toegang tot de Smartopera!

Voor degene die nog geen kaartjes hebben, zijn deze nog te koop voor €15,00 per stuk (uitsluitend contante betaling) op de repetitiedagen in Fort33 en via het emailadres smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Smartlappenfestival Amersfoort