NIEUWSBRIEF 2
NOVEMBER 2018

De werkgroep heeft al verschillende aanmeldingen voor het ontwerp van het smartsieraad mogen ontvangen. De jury heeft op het moment dat de nieuwsbrief uitkomt nog geen besluit genomen wat het smartsieraad 2019 wordt. Als de uitslag bekend is zal deze op Facebook en op de site worden gepubliceerd.
De werkgroep heeft van Tini Leeuwenkamp spontaan materiaal (band, kralen, ringetjes enz.) gekregen om voor het smartsieraad te gebruiken. Wij zijn heel blij met deze spontane gift van Tini.
Deze maand gaat de werkgroep de dames en heren benaderen die mee geholpen hebben om het vorige smartsieraad te maken, om zo ook het smartsieraad 2019 te maken. Als er handige dames en of heren zijn die ook mee willen werken aan het smartsieraad meld je aan via het e-mailadres
smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

De inschrijvingen van de koren die mee willen doen op 13 en 14 april is op dit moment in totaal 38.
De mogelijkheid om in te schrijven voor de koren loopt tot 1 december.

De werkgroep heeft verschillende sponsoren benaderd en de gesprekken zijn gaande.
Het festival is een openbaar toegankelijk festival en volledig afhankelijk van sponsoren. Gelukkig hebben we een aantal trouwe sponsoren die ons elk jaar weer een warm hart toedragen en ons financieel en materieel helpen.
Om het festival elk jaar weer een beetje mooier en stijlvoller te maken, zijn we steeds weer op zoek naar nieuwe sponsoren. Bent u een mogelijke nieuwe sponsor of weet u iemand in uw omgeving die het misschien leuk vindt om ons te helpen, neem even contact op via onderstaand e-mailadres en we vertellen graag wat de mogelijkheden zijn.
smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Nu de organisatie van het smartlappenfestival op gang is wordt er ook weer aan de vrijwilligers gedacht. Als je denkt: “dat lijkt mij leuk om een koor te begeleiden en Amersfoort van de andere kant te laten zien of als podium manager het podium te regisseren”, meld je dan aan op het email-adres
smartlappenfestivalamersfoort@gmail.com

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Smartlappenfestival Amersfoort