NIEUWSBRIEF 2
APRIL 2021

Nu we volgens de kenners in de 3e golf van de corona pandemie zitten kunnen we helaas nog geen duidelijkheid geven over het wel of niet doorgaan van het Smartlappenfestival in augustus.

In april toch nog een beetje SMART vanuit Amersfoort.
De werkgroep gaat een Smart samenzang, net als vorig jaar, op zaterdag 24 april van 15.30 tot 17.00 uur via een livestream uitzenden. De Peter Bruijs band zal de Smart samenzang verzorgen vanuit zaal 4 van Flint. Flint heeft de zaal spontaan beschikbaar gesteld.
Hou de FaceBook meldingen in de gaten voor aanvangstijd van de livestream.

Steun Smartlappenfestival Amersfoort
Het gevolg van de pandemie is dat een groot deel van onze sponsoren (horeca) een vreselijk moeilijk jaar achter de rug hebben. Koste wat het kost willen we het Smartlappenfestival in de toekomst door laten gaan, te beginnen met de uitgestelde 20e editie. Voor jullie maar zeker ook voor onze sponsoren, om op die manier ze weer een goede start voor de toekomst te geven.
Daarom is het mogelijk om tijdens de livestream deel te nemen aan onze Doneeractie en daarmee het Smartlappenfestival extra te steunen.

Dat kan overigens al via de pagina ‘DONEERAKTIE 2021’, maar ook tijdens de livestream op het FaceBook kanaal.

De werkgroep neemt begin mei de beslissing of het Smartlappenfestival 2021 op 21 en 22 augustus 2021 doorgang kan vinden.

Laten we met z’n allen nog even volhouden zodat we kunnen genieten van een mooi Smartlappenfestival.

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Smartlappenfestival Amersfoort
Guy Smeeing en Jos van Empelen.